Gezond aan tafel

ISBN: 9789038924793

Auteurs: Nanneke Schreurs

Publicatiedatum: 30-05-2015

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Paperback

NUR: 441: Basis kookboeken

Uitgever: Elmar B.V., Uitgeverij

Login voor het inkijkexemplaar

Koken, eten en leven met de seizoenen
De juiste voeding bevat de goede bouwstoffen, geeft meer energie, zorgt voor een betere weerstand en 'lekker in je vel zitten'. Maar minstens zo belangrijk is dat het goed smaakt en dat we er lekker van genieten!

Nanneke Schreurs is voedingsdeskundige, sportinstructrice en orthomoleculair therapeut. In dit boek vertelt zij hoe je je fitter, energieker en gelukkiger kunt voelen door natuurlijke voeding en een natuurlijke leefstijl.

Nanneke neemt je mee op reis langs de verschillende seizoenen met bruikbare, makkelijk toepasbare recepten uit haar eigen keuken en uit de keuken van restaurant Rendez Vous. Dit restaurant, in Mijdrecht, runt ze samen met haar man Frans.

De heerlijkste ontbijtrecepten, sappen, salades, taarten en andere gerechten komen voorbij. Alle gerechten zijn glutenvrij en zonder suiker. Daarnaast staat er per recept vermeld of het vegetarisch, veganistisch, lactosevrij of raw is. Heel geschikt dus ook voor mensen met een allergie, intolerantie of met een specifiek voedingspatroon.

Naast de informatie, tips en recepten laten Frans en Nanneke je kennis maken met hun favoriete markten en adressen waar zij hun inkopen doen en de inspiratie vandaan halen.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever