Lekker Bijbels
ISBN: 9789043517126
Auteurs: René Vonk
Publicatiedatum: 19-10-2009
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 441: Basis kookboeken
Uitgever: Kok ten Have, Uitgeefmaatschappij
Culinaire passie gecombineerd met liefde voor de Bijbelverhalen
- Recepten op basis van Bijbelverhalen
- Gemakkelijk te bereiden
Lekker Bijbels is een uniek en verrassend kookboek, geïnspireerd door een ander boek: de Bijbel. Bij elk recept wordt de link gelegd met de Bijbelpassage waarop het is gebaseerd. Dat geeft het recept zijn unieke invalshoek. Maar wel met een eigentijdse invulling, rekening houdend met de verkrijgbaarheid van de producten en de moderne middelen die ons bij de bereiding ten dienste staan.
Het boek is onderverdeeld in voorgerechten, bijgerechten, hoofd- en nagerechten waardoor je zelf een volledig Bijbels menu kan samenstellen.
Renée Vonk (Rotterdam, 1952) werd opgevoed met de Bijbel en is thans journalist en hoofdredacteur van het magazine Côte & Provence. Ze is zeer goed bekend met de keukens van de landen rond de Middellandse Zee, zowel die in Europa als op het Afrikaanse continent, en die van het Midden- Oosten.
Deze kennis is in haar recepten terug te vinden.
- Recepten op basis van Bijbelverhalen
- Gemakkelijk te bereiden
Lekker Bijbels is een uniek en verrassend kookboek, geïnspireerd door een ander boek: de Bijbel. Bij elk recept wordt de link gelegd met de Bijbelpassage waarop het is gebaseerd. Dat geeft het recept zijn unieke invalshoek. Maar wel met een eigentijdse invulling, rekening houdend met de verkrijgbaarheid van de producten en de moderne middelen die ons bij de bereiding ten dienste staan.
Het boek is onderverdeeld in voorgerechten, bijgerechten, hoofd- en nagerechten waardoor je zelf een volledig Bijbels menu kan samenstellen.
Renée Vonk (Rotterdam, 1952) werd opgevoed met de Bijbel en is thans journalist en hoofdredacteur van het magazine Côte & Provence. Ze is zeer goed bekend met de keukens van de landen rond de Middellandse Zee, zowel die in Europa als op het Afrikaanse continent, en die van het Midden- Oosten.
Deze kennis is in haar recepten terug te vinden.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)