Verse vis

ISBN: 9789043903981

Auteurs: R. Stein

Publicatiedatum: 01-07-2002

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Tirion Uitgevers B.V.

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

In dit superdikke visboek van Rick Stein, bekend van de BBC, kun je écht alles vinden over vis! Het boek begint met een uitgebreide selectie van bereidings- en kooktechnieken die de hobbykok van de benodigde kennis voorziet om met vissen in alle soorten en maten om te gaan. In het tweede deel een selectie van 200 overheerlijke visgerechten die aansluiten bij de technieken uit het eerste deel, zoals gegrilde snapper met mango, een salade van langoustine of gesmoorde schelvis met mosselen. Tot slot een uitgebreid overzicht van de belangrijkste visfamilies ter wereld.
Een prachtig naslagwerk boordevol essentiële informatie.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever