De wortels van de Echoput
ISBN: 9789043909525
Auteurs: Peter Klosse
Publicatiedatum: 01-07-2006
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Tirion Uitgevers B.V.
De wortels van De Echoput
De mooiste gerechten met wild en paddenstoelen
De wortels van De Echoput: prachtig en inspirerend kookboek voor liefhebbers van wild en nieuwe uitdgingen.
Geniet nu ook thus van de fijnste gerechten uit de nature. Proef en ervaar de culinaire heerlijkheden die restaurant de Echoput en de Veluwe te bieden hebben.
Een kleine greep uit de kaart: Rillettes van konijn met Riesling en voorjaarskruiden, Mousse van watersnip bosbessengelei en getoaste brioche,Tartelette van kastanjeboleten met schuimige peterse-liewortel, Konijn gevuld met medjoul-dadels en ganzenlever, Gestoofde moeflon met chiffonnade van kropsla verpakt in truffle.
De wortels van De Echoput is meer dan allen een kookboek.Het is kookboek met een achtergrondinformatie:
Wild - het culinaire wild en de jachtkalender.
Paddenstoelen - het eten en bewaren van paddenstoelen en de soorten paddenstoe.
Wijn - over wijn aan tafel, wijnkaarten van restaurants en het combineren van wijn en gerechten.
Koken - de essentie van koken, kooktechnieken en over exact koken.
Smaak- over de smaakleer en de essentie van smaak.
De mooiste gerechten met wild en paddenstoelen
De wortels van De Echoput: prachtig en inspirerend kookboek voor liefhebbers van wild en nieuwe uitdgingen.
Geniet nu ook thus van de fijnste gerechten uit de nature. Proef en ervaar de culinaire heerlijkheden die restaurant de Echoput en de Veluwe te bieden hebben.
Een kleine greep uit de kaart: Rillettes van konijn met Riesling en voorjaarskruiden, Mousse van watersnip bosbessengelei en getoaste brioche,Tartelette van kastanjeboleten met schuimige peterse-liewortel, Konijn gevuld met medjoul-dadels en ganzenlever, Gestoofde moeflon met chiffonnade van kropsla verpakt in truffle.
De wortels van De Echoput is meer dan allen een kookboek.Het is kookboek met een achtergrondinformatie:
Wild - het culinaire wild en de jachtkalender.
Paddenstoelen - het eten en bewaren van paddenstoelen en de soorten paddenstoe.
Wijn - over wijn aan tafel, wijnkaarten van restaurants en het combineren van wijn en gerechten.
Koken - de essentie van koken, kooktechnieken en over exact koken.
Smaak- over de smaakleer en de essentie van smaak.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)