Man achter de barbecue
ISBN: 9789043909976
Auteurs: R. Spanninga Weber
Publicatiedatum: 17-04-2007
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Paperback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Tirion Uitgevers B.V.
Man achter de barbecue
Buiten koken! Mannen kennen het oergevoel van buiten koken en de barbecue is dan ook meestal het domein van de man. Lekker cheffen op een goede barbecue met de juiste accessoires: grote tangen, goede messen, thermometers, pizzastenen, smokers...
Het oog wil ook wat en juist voor deze man is dit boek bedoeld. Geen vette worsten of verbrande saté, maar goede ingrediënten en gerechten als: Gerookt speenvarken met een tomatenchutney, Tournedos Stroganoff, Kreeft, Gambaspiesjes, maar ook: miniburgers, tapas en popcorn op de grill.
Man achter de barbecue is voor het hele jaar: doordeweekse gerechten, koken met kinderen, culinaire 'hoogstandjes', maar ook complete menu's om met en voor vrienden te koken.
Man achter de barbecue: hét buitenkookboek voor de man van vandaag!
Buiten koken! Mannen kennen het oergevoel van buiten koken en de barbecue is dan ook meestal het domein van de man. Lekker cheffen op een goede barbecue met de juiste accessoires: grote tangen, goede messen, thermometers, pizzastenen, smokers...
Het oog wil ook wat en juist voor deze man is dit boek bedoeld. Geen vette worsten of verbrande saté, maar goede ingrediënten en gerechten als: Gerookt speenvarken met een tomatenchutney, Tournedos Stroganoff, Kreeft, Gambaspiesjes, maar ook: miniburgers, tapas en popcorn op de grill.
Man achter de barbecue is voor het hele jaar: doordeweekse gerechten, koken met kinderen, culinaire 'hoogstandjes', maar ook complete menu's om met en voor vrienden te koken.
Man achter de barbecue: hét buitenkookboek voor de man van vandaag!
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)