4

ISBN: 9789043911627

Auteurs: M. de Ridder

Publicatiedatum: 01-07-2008

Publicatiestatus: aankondiging

Publicatievorm: Paperback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Tirion Uitgevers B.V.

Het is een aantrekkelijke combinatie: de recepten uit een topkeuken met de toegankelijkheid van het eigen fornuis. Chef-kok Mario Ridder van restaurant de Zwethheul presenteert dit seizoen zijn derde en vierde bookazine. Wederom voorzien van zijn eigen, herkenbare signatuur. Tongstrelende recepten komen tot leven door de uitbundige fotografie. Persoonlijke anekdotes maken van ieder gerecht een verhaal. En waar zijn lezers misschien even twijfelen over hun eigen kunnen, trekt Mario hen met zijn aanstekelijke enthousiasme over de streep. Hij ondersteunt hen met praktische tips, boodschappenlijstjes, de begeleidende website www.marioenik.com en zelfs een speciaal telefoonnummer waarop hij bereikbaar is voor advies en informatie. Met de bookazines van Mario Ridder komt culinair genieten zo onder ieders handbereik. Eerlijk, inspirerend, uitnodigend en vooral heel erg lekker.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever