Van kust tot kust

ISBN: 9789043912730

Auteurs: R. Stein

Publicatiedatum: 01-12-2009

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Tirion Uitgevers B.V.

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Rick Stein heeft een passie voor verse etenswaar die hem op reis naar verschillende continenten heeft gebracht. Langs schitterende kusten naar de allerbeste producten die deze kusten te bieden hebben. Van een klassieke steak van de rotsen van Cornwall tot een eendenborst met meloen in Sydney. De hoofdstukken zijn ingedeeld per regio: Groot-Brittanniƫ en Ierland, West-Europa, Mediterranee en Midden-Oosten, India, Verre Oosten, Australiƫ en Nieuw-Zeeland en Amerika. Daarnaast geeft Stein een aantal basisrecepten en bereidingstechnieken.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever