De nieuwe Franse keuken

ISBN: 9789043931533

Auteurs: P. Bocuse

Publicatiedatum: 07-11-2023

Publicatiestatus: actief

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: VBK Media | Imprint: Kosmos Uitgevers

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

De nieuwe Franse keuken is het meesterwerk van Paul Bocuse, de legendarisch chefkok van de Franse keuken. Met meer dan 1000 recepten ontsluiert hij de geheimen van de nouvelle cuisine. In de Franse keuken van Bocuse gaan vernieuwing en traditie hand in hand. ‘Wie graag kookt en De Nieuwe Franse keuken heeft, merkt ook dat je er altijd op een gegeven moment weer naar grijpt. Niemand heeft zulke goede aanwijzingen voor het vullen van een gans, het gaarstoven van een haas tot zo gaar dat men ‘dit gerecht met een lepel kan eten’, of voor boeuf à la mode.’ – NRC
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Andere edities:

        Besproken in de keuken

          Ook van deze auteur

            Ook interessant

              Ook van deze uitgever