Cooking Fast & Slow
ISBN: 9789043936699
Auteurs: Natalia Rudin
Publicatiedatum: 28-05-2025
Publicatiestatus: aankondiging
Publicatievorm: Hardback
NUR: 444: Vegetarische kookboeken
Uitgever: VBK Media | Imprint: Kosmos Uitgevers
Natalia Rudin is geliefd om haar snelle en heerlijke recepten, die ze na een lange werkdag in elkaar draait. Daarmee heeft ze een indrukwekkend kookboek samengesteld, vol met haar (voornamelijk) plantaardige recepten voor overheerlijk comfortfood.
Of je nu veel of weinig tijd hebt om te koken, je vindt een recept voor elke gelegenheid. De hoofdstukken bevatten stevige maaltijden voor doordeweeks, die je in minder dan 15 of 30 minuten op tafel zet, uitgebreidere recepten om in het weekend of met vrienden van te genieten; meal-prep ideeën voor een next-level lunch; ontbijtjes om thuis van te genieten als je tijd hebt of mee te nemen; en verrukkelijke traktaties voor zoetekauwen.
De recepten zijn vegan, of vegan te maken. Geniet van nieuwe favorieten als:
Smashed miso-boterbonen & crispy soja-champignons
Mafaldine met basilicum, courgette & pistache
Geschroeide tomaten en kikkererwten met romige polenta
Quinoa Bowl met geroosterde groenten en romesco
Whipped feta met courgette en munt
Luchtige boekweitpannenkoeken met dadelkaramel
Chocolade-pecanblondies met chai
Natalia tilt met Cooking Fast & Slow plant-based koken naar een hoger niveau, waardoor eenvoudig eten chic aanvoelt, en chic eten eenvoudig.
Of je nu veel of weinig tijd hebt om te koken, je vindt een recept voor elke gelegenheid. De hoofdstukken bevatten stevige maaltijden voor doordeweeks, die je in minder dan 15 of 30 minuten op tafel zet, uitgebreidere recepten om in het weekend of met vrienden van te genieten; meal-prep ideeën voor een next-level lunch; ontbijtjes om thuis van te genieten als je tijd hebt of mee te nemen; en verrukkelijke traktaties voor zoetekauwen.
De recepten zijn vegan, of vegan te maken. Geniet van nieuwe favorieten als:
Smashed miso-boterbonen & crispy soja-champignons
Mafaldine met basilicum, courgette & pistache
Geschroeide tomaten en kikkererwten met romige polenta
Quinoa Bowl met geroosterde groenten en romesco
Whipped feta met courgette en munt
Luchtige boekweitpannenkoeken met dadelkaramel
Chocolade-pecanblondies met chai
Natalia tilt met Cooking Fast & Slow plant-based koken naar een hoger niveau, waardoor eenvoudig eten chic aanvoelt, en chic eten eenvoudig.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)