Fish Basics
ISBN: 9789044317060
Auteurs: C. Schinharl S. Dickhaut
Publicatiedatum: 29-09-2006
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Paperback
NUR: 441: Basis kookboeken
Uitgever: Overamstel Uitgevers | Imprint: Moon
Fish Basics
Al wezen vissen? Niet? Dan wordt het tijd voor graten en schelpen! Gerookte zalmforel, roodbaars met pittige mangosaus, in bacon gebakken school, fish `n' chips, spaghetti alle vongole of calamari fritti: al je wensen gaan in vervul1ing. Basic info voor het kopen en bereiden van vis ontbreekt niet. Het water in dus. Vanaf nu is het vrijdag!
Al wezen vissen? Niet? Dan wordt het tijd voor graten en schelpen! Gerookte zalmforel, roodbaars met pittige mangosaus, in bacon gebakken school, fish `n' chips, spaghetti alle vongole of calamari fritti: al je wensen gaan in vervul1ing. Basic info voor het kopen en bereiden van vis ontbreekt niet. Het water in dus. Vanaf nu is het vrijdag!
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)