Easy Thai kookboek
ISBN: 9789044320473
Auteurs: S. Morris
Publicatiedatum: 18-03-2008
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Overamstel Uitgevers | Imprint: Moon
De Thaise keuken is nog relatief onbekend bij thuiskoks. En dat terwijl Thaise gerechten niet alleen onweerstaanbaar lekker zijn, maar ook nog zeer gezond vanwege de bereidingswijze en de verse ingrediënten. Met het Easy Thai kookboek word je binnen de kortste keren een culinair expert. Deel 1 laat je kennismaken met de basics van de Thaise keuken, geeft uitleg over ingrediënten en keukengerei, en laat zien hoe je basisbenodigdheden als bouillon, pasta's, rijst en noodles maakt. Deel 2 bevat heerlijke recepten voor snacks, voorgerechten, soepen, salades en groenten, curries, roerbakgerechten, gestoomde gerechten en desserts. Deel 3 laat zien hoe je de verschillende recepten met elkaar kunt combineren tot de smakelijkste maaltijden. Met 12 menu's - van een eenvoudige lunch voor 2 personen tot een feestelijk diner voor 8 personen
Garnalensaté, of pompoen-met-kokossoep, geroerbakte sint-jakobsschelpen met chili en basilicum, of kokosijs, viskoekjes, gestoomde mosselen met citroengras en basilicum, geroerbakte kip met cashewnoten, curry van geroosterde eend - met het Easy Thai kookboek tover je het zo op tafel.
Garnalensaté, of pompoen-met-kokossoep, geroerbakte sint-jakobsschelpen met chili en basilicum, of kokosijs, viskoekjes, gestoomde mosselen met citroengras en basilicum, geroerbakte kip met cashewnoten, curry van geroosterde eend - met het Easy Thai kookboek tover je het zo op tafel.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)