Basic cooking 2

ISBN: 9789044320930

Auteurs: Sebastian Dickhaut Sabine Salzer Ankie Mengsinga

Publicatiedatum: 22-04-2008

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Paperback

NUR: 441: Basis kookboeken

Uitgever: Overamstel Uitgevers | Imprint: Moon

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Hoe maak je een goede piccalilly? Welk nagerecht zet je je gasten voor? Wat is ook alweer gratineren? Waar haal je goede vis?Basic Cooking 2 is precies wat je verwacht: zonder geheimzinnigheid, níét zonder humor en veel hulp voor kookliefhebbers. Van het boodschappen doen en het voorbereiden via het kruiden van het gerecht tot het dekken van de tafel. Met meer dan 100 nieuwe lievelingsrecepten van vroeger, nu en morgen. Gewoon verder koken. Meer niet.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever