De perfecte pastaformule

ISBN: 9789044331196

Auteurs: Jacob Kenedy Caz Hildebrand

Publicatiedatum: 15-06-2011

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Overamstel Uitgevers | Imprint: Moon

Er bestaan meer dan driehonderd pastavormen, die allemaal hun eigen geschiedenis hebben, een verhaal dat het waard is om te vertellen. De vormen zijn in samenhang met de smaken en geuren van lokale ingrediënten ontstaan. De perfecte combinatie van de vorm en de ingrediënten van de saus zal een subliem gerecht opleveren. In De perfecte pastaformule staan meer dan honderd authentieke, tongstrelende recepten van de toonaangevende Engelse chef Jacob Kenedy. De adembenemende zwart-witillustraties zijn van grafisch ontwerpster Caz Hildebrand. Ook wordt de geschiedenis en de filosofie achter de heerlijkste pastagerechten uit heel Italië onthuld. In De perfecte pastaformule gaan grafisch ontwerp en eten op een opvallende manier samen en kom je alles te weten over hoe je pasta kunt bereiden en genieten als een echte Italiaan. Hét naslagwerk voor in de keuken – de klassieker onder de kookboeken
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever