Lekker koken met rijst

ISBN: 9789044703962

Auteurs:

Publicatiedatum: 10-11-2004

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 441: Basis kookboeken

Uitgever: Deltas/Chantecler

Van risotto tot pilav, de heerlijkste rijstgerechten uit de hele wereld Rijst is de basisvoeding voor het overgrote deel van de wereldbevolking. Maar rijst hoeft niet altijd gewoon' als bijgerecht worden gegeten. Het is een voedzaam en veelzijdig ingrediƫnt, dat op allerlei manieren kan worden verwerkt. In dit boek ontdekt u de verschillende soorten rijst en hun specifieke bereiding. Het biedt u rijstgerechten uit de hele wereld: snelle hapjes zoals sushirolletjes, internationale klassiekers zoals risotto, nasi, pilav en paella, verrassende nieuwigheden zoals saffraankip met rijst, gevulde inktvisjes en wilde-rijstsalade, en romige desserts zoals rijstijs en rijstpudding. Met dit boek stapt u werkelijk de wereld van de rijstkorrel en zijn gevarieerde aroma's binnen!
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever