Lekker koken met rijst
ISBN: 9789044703962
Auteurs:
Publicatiedatum: 10-11-2004
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 441: Basis kookboeken
Uitgever: Deltas/Chantecler
Van risotto tot pilav, de heerlijkste rijstgerechten uit de hele wereld
Rijst is de basisvoeding voor het overgrote deel van de wereldbevolking. Maar rijst hoeft niet altijd gewoon' als bijgerecht worden gegeten. Het is een voedzaam en veelzijdig ingrediƫnt, dat op allerlei manieren kan worden verwerkt. In dit boek ontdekt u de verschillende soorten rijst en hun specifieke bereiding. Het biedt u rijstgerechten uit de hele wereld: snelle hapjes zoals sushirolletjes, internationale klassiekers zoals risotto, nasi, pilav en paella, verrassende nieuwigheden zoals saffraankip met rijst, gevulde inktvisjes en wilde-rijstsalade, en romige desserts zoals rijstijs en rijstpudding. Met dit boek stapt u werkelijk de wereld van de rijstkorrel en zijn gevarieerde aroma's binnen!
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)