2000 onmisbare keukentips
ISBN: 9789044710984
Auteurs:
Publicatiedatum: 04-04-2006
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 446: Koken en apparatuur
Uitgever: Deltas/Chantecler
Een boek dat in geen enkele keuken mag ontbreken!
Hoe bewaar je kruidenboter? Hoe marineer je lamsvlees? Hoe vermijd je dat pasta plakt? Wat is larderen? Dit handboek is een onmisbaar hulpmiddel in uw keuken. Het bevat meer dan 2000 keukentips en -trucs die u helpen bij het koken. Ook biedt het boek oplossingen voor als er bij een bereiding iets misloopt. Er wordt telkens verduidelijkt wat er precies fout is gegaan en hoe het gerecht vervolgens gered kan worden. Verder bevat het boek tal van variaties op bekende gerechten. Ten slotte vindt u een duidelijke beschrijving van een heleboel keukentermen, zodat koken voor u binnenkort geen geheimen meer kent. Kortom, een boek dat in geen enkele keuken mag ontbreken!
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)