Het beste uit de oosterse keuken

ISBN: 9789044712650

Auteurs:

Publicatiedatum: 29-02-1972

Publicatiestatus: unspec

Publicatievorm: Paperback

NUR: 441: Basis kookboeken

Uitgever: Deltas/Chantecler

Van Sumatra tot Bali. In dit boek geeft de oosterse keuken tal van haar lekkerste geheimen prijs. Wat dacht u van een exotische rijsttafel, of een kleurrijk gerecht met vlees of vis, gekruid met een heerlijke sambal? Al deze en nog veel meer verfijnde lekkernijen kunt u moeiteloos bereiden dankzij de duidelijke lijsten met ingrediƫnten, de stap voor stap beschreven recepten en de talrijke tips voor fijnproevers. De prachtige kleurenfoto's laten zien tot welke heerlijke resultaten uw kookkunst ongetwijfeld zal leiden.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever