De traditionele Turkse keuken

ISBN: 9789044712735

Auteurs: E. Casparek-Turkkan

Publicatiedatum: 26-02-2007

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 442: Keuken per land en streek

Uitgever: Deltas/Chantecler

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Met dit boek bereidt u de heerlijkste gerechten en kunt u zichzelf, vrienden en familie verwennen in een unieke sfeer. Ontdek de traditionele recepten van dit land tussen Europa en Azië en leer de Turkse eetcultuur 'proefondervindelijk' beter kennen! In Turkije heeft niemand lang honger. De gastvrijheid is er heilig en aan gasten wordt alleen het allerbeste aangeboden. De Turkse keuken heeft dan ook veel te bieden: meze om in de stemming te komen, hartige soepen als opkikkertje, heerlijke groenten als belangrijkste onderdeel van de maaltijd, vis uit de drie omliggende zeeën, vlees in enorm veel variaties en zoetigheden waarvan alleen al de naam boekdelen spreekt, zoals prinsen-helva of engelenhaar.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever