De traditionele Turkse keuken
ISBN: 9789044712735
Auteurs: E. Casparek-Turkkan
Publicatiedatum: 26-02-2007
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 442: Keuken per land en streek
Uitgever: Deltas/Chantecler
Met dit boek bereidt u de heerlijkste gerechten en kunt u zichzelf, vrienden en familie verwennen in een unieke sfeer. Ontdek de traditionele recepten van dit land tussen Europa en Azië en leer de Turkse eetcultuur 'proefondervindelijk' beter kennen!
In Turkije heeft niemand lang honger. De gastvrijheid is er heilig en aan gasten wordt alleen het allerbeste aangeboden. De Turkse keuken heeft dan ook veel te bieden: meze om in de stemming te komen, hartige soepen als opkikkertje, heerlijke groenten als belangrijkste onderdeel van de maaltijd, vis uit de drie omliggende zeeën, vlees in enorm veel variaties en zoetigheden waarvan alleen al de naam boekdelen spreekt, zoals prinsen-helva of engelenhaar.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)