De traditionele Thaise keuken
ISBN: 9789044712759
Auteurs: D. Spirgatis M. Proebst
Publicatiedatum: 26-02-2007
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 442: Keuken per land en streek
Uitgever: Deltas/Chantecler
Ontdek met dit boek de traditionele recepten uit dit land in het hart van Azië en leer de rijke Thaise eetcultuur 'proefondervindelijk' beter kennen!
De Thaise keuken geldt als een van de beste ter wereld en ook als de meest veelzijdige en geraffineerde keuken van Azië. Met dit boek brengt u de oosterse sfeer direct in uw keuken en op tafel. Dankzij de goed uitgelegde kooktechnieken en beschrijving van de ingrediënten bereidt u de heerlijkste gerechten. Kokossoep met kip, loempia's, gebakken rijst, maar ook vis in bananenblad, eendenborst met litchi's en tomaten en kokos-vruchtenijs zullen voor u geen geheimen meer kennen.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)