Pasta voor de fijnproever
ISBN: 9789044713633
Auteurs: C. Darbonne
Publicatiedatum: 26-02-2007
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 441: Basis kookboeken
Uitgever: Deltas/Chantecler
Pasta is al eeuwenlang populair in al zijn vormen: geribbeld, gekruld, lang, kort, fijn, hol, plat...
Ontelbare recepten zijn het resultaat van die diversiteit: ovenschotels, salades, gerechten met groenten, pasta in saus, bij vlees, vis of zeevruchten, noedels in soep... In dit boek vindt u een heleboel recepten: trendy gerechten en traditionele klassiekers om met de hele familie van te smullen, snelle hapjes en onverwachte combinaties om uw vrienden mee te verrassen. Wat dacht u van zelfgemaakte gnocchi alla romana of de klassieke lasagne bolognese? Of proeft u liever eens bruine pasta met basilicum en ansjovissaus? U kunt ook kiezen voor een frisse salade zoals schelpjespasta met avocado en gerookte zalm of een soep met rundvlees en sojavermicelli. Caroline Darbonne is een culinaire duizendpoot: ze bedenkt nieuwe recepten, ze schrijft zowel kookboeken als boeken gewijd aan de gastronomie. Ze weet als geen ander hoe ze haar enthousiasme en passie moet overbrengen aan de lezer
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)