Koken met Soja

ISBN: 9789044714135

Auteurs: J. Carr J. Farrow

Publicatiedatum: 01-06-2007

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Paperback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Deltas/Chantecler

Wat maakt soja zo bijzonder?
Het zit boordevol proteïnen, bevat weinig vet en veel vitaminen. Bovendien kan soja diabetes, kanker en hartziekten helpen bestrijden en symptomen van de menopauze verlichten. Dit voedingsmiddel is het best bewaarde geheim van het Oosten!
Met dit boek kunt u zelf ervaren hoe gemakkelijk het is om soja in uw voeding op te nemen en ervan te genieten. Wat dacht u van tofoepanini gemarineerd in balsamico, misobouillon met groentenoedels, kruidige sojacouscous of verrukkelijke bananentaart met ahornsiroop? En dat alles gezond, heerlijk en boordevol voedingsstoffen!
Verander uw leefstijl door een evenwichtige voeding met soja dankzij de nuttige tips in dit boek. Het zal u verbazen hoe gemakkelijk het is en hoe goed u zich erdoor gaat voelen.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever