Creatief koken met de stoomoven

ISBN: 9789044714968

Auteurs: Marijke Koch

Publicatiedatum: 26-10-2007

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Paperback

NUR: 441: Basis kookboeken

Uitgever: Deltas/Chantecler

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Lekker gezond en boordevol smaak! De nieuwste trend in een gezonde en bewuste keuken is de stoomoven. Voedsel stomen wordt steeds populairder, omdat met deze gaarmethode de waardevolle vitaminen en mineralen én ook de smaak van het voedsel niet verloren gaan. Groenten behouden hun kleur en blijven knapperig, vis wordt zacht en ontvouwt heel zijn aroma. Ook vlees behoudt zijn bijzondere consistentie en biedt nieuwe culinaire ervaringen. Met dit boek ontdekt u alle mogelijkheden van een creatieve stoomkeuken: van geraffineerde snacks en soepen tot klassieke en bijzondere vlees- en visgerechten en verleidelijke nagerechten. Laat u verrassen door bijvoorbeeld tomaten-kokossoep met garnalencroutons, zalmforelrolletjes met groenten en lavaspesto, krokant parelhoen met een olijvenvulling en warme chocoladecakejes met room en pecannoten? Eet smakelijk en gezond!
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever