De unieke smaak van mineraalwater
ISBN: 9789044717310
Auteurs: M. Mascha
Publicatiedatum: 27-05-2008
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Deltas/Chantecler
De unieke smaak van mineraalwater. Een selectie van het meest verfijnde flessenwater ter wereld.
In combinatie met het juiste gerecht en op de juiste temperatuur geserveerd, kan het drinken van mineraalwater een unieke beleving zijn. Deze geïllustreerde gids vertelt u hoe u water moet kiezen, proeven en schenken om zijn verfijnde smaak volledig te kunnen waarderen. Na een inleiding over de geschiedenis van mineraalwater, geeft waterkenner Michael Mascha uitgebreide informatie over de verschillende kenmerken van flessenwater en over de etiquette van het drinken en serveren. Daarnaast presenteert hij een unieke selectie van de bekendste watersoorten ter wereld met extra aandacht voor de oorsprong, samenstelling en smaak. De unieke smaak van mineraalwater opent nieuwe culinaire perspectieven. Elke culinaire ervaring kan verbeterd worden door een gerecht te combineren met een fles heerlijk water - laat dit boek u hierbij helpen.
In combinatie met het juiste gerecht en op de juiste temperatuur geserveerd, kan het drinken van mineraalwater een unieke beleving zijn. Deze geïllustreerde gids vertelt u hoe u water moet kiezen, proeven en schenken om zijn verfijnde smaak volledig te kunnen waarderen. Na een inleiding over de geschiedenis van mineraalwater, geeft waterkenner Michael Mascha uitgebreide informatie over de verschillende kenmerken van flessenwater en over de etiquette van het drinken en serveren. Daarnaast presenteert hij een unieke selectie van de bekendste watersoorten ter wereld met extra aandacht voor de oorsprong, samenstelling en smaak. De unieke smaak van mineraalwater opent nieuwe culinaire perspectieven. Elke culinaire ervaring kan verbeterd worden door een gerecht te combineren met een fles heerlijk water - laat dit boek u hierbij helpen.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)