Dips
ISBN: 9789044721362
Auteurs: Stephanie Bulteau
Publicatiedatum: 26-11-2008
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Deltas/Chantecler
Sla dit boek open en ontdek de veelzijdigheid van dips! Dipsauzen zijn onmisbaar bij het aperitief. Laat uw gasten dippen met rauwkost, chips, reepjes geroosterd brood of groentespiesen en u creƫert meteen een gezellige sfeer. Of u ze nu serveert tijdens een feestje onder vrienden, een formele receptie, bij een buffet of gewoon thuis na een lange werkdag, de verrassende sausjes zijn er in tal van variaties en smaken. In dit boek staan recepten voor geraffineerde, eenvoudige en originele dipsauzen, zoals vissersdipsaus, zoetzure saus, samoeraisaus, dipsaus met kokos en dille, met geitenkaas en rucola of met munsterkaas en groene peper.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)