Deltas handboek voor kruiden en specerijen voor de keuken

ISBN: 9789044723809

Auteurs: U. Bultjer

Publicatiedatum: 20-03-2009

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Deltas/Chantecler

Met 101 heerlijke receptideeƫn.

Vroeger was het bezitten en gebruiken van kruiden een teken van rijkdom. Tegenwoordig hebben we een enorm aanbod aan kruiden en specerijen uit alle hoeken van de wereld ter beschikking, en toch kennen we er slechts een klein deel van. In dit boek ontdekt u: - meer dan 150 kruiden, specerijen en kruidenmengsels, - uitgebreide informatie over de eigenschappen, het gebruik en het bewaren van kruiden en specerijen, - recepten die u de heerlijkste aroma's laten ontdekken, - verschillende soorten olie, azijn en sauzen op basis van kruiden. Een onmisbaar boek in elke keuken!


Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever