Espumas & Mousses

ISBN: 9789044727777

Auteurs: Sylvie Girard-Lagorce

Publicatiedatum: 01-09-2010

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 441: Basis kookboeken

Uitgever: Deltas/Chantecler

De culinaire wereld staat niet stil. Er worden voortdurend nieuwe manieren gevonden om onze smaakpapillen in vervoering te brengen. Een nieuwe trend zijn allerlei soorten mousse, die soms ook wel espuma, emulsie, whip of spuma worden genoemd. Voor sommige recepten hebt u een slagroomspuit nodig, maar u kunt de schuimende textuur ook gewoon met een garde tevoorschijn toveren. Wat dacht u van een smoothie van tomaat met selderie-espuma, een avocadowhip met kiwi en gerookte zalm of een eendenlevermousse met uienchutney? Of gaat u liever voor een trendy dessert zoals appelmousseline met rum of aardbeienschuim met rabarber? Mousses zijn er voor ieder seizoen en voor ieders smaak. Sla snel dit boek open en ontdek de veelzijdigheid van de moderne keuken!
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever