Yes we cook

ISBN: 9789044729160

Auteurs: Julie Schwob

Publicatiedatum: 01-03-2011

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Paperback

NUR: 441: Basis kookboeken

Uitgever: Deltas/Chantecler

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Steek de Atlantische Oceaan over en ga mee op een overheerlijke reis naar het hart van de Verenigde Staten! Gooi al uw vooroordelen overboord en ontdek dat Amerikanen echt wel kunnen koken!In dit boek staan 50 recepten die u laten kennismaken met de gastvrije en familiale keuken van de VS: American breakfast, New York cheesecake, Chicago Caesar salad, avocado pie, T-bone steak, gingerbread men, ketchup maison, cocktail Manhattan, Thanksgiving turkey... Het leuke aan dit boek zijn de historische weetjes over de verschillende gerechten uit de USA! Wist u bijvoorbeeld dat...* ...het merk Heinz in 1876 zijn eerste fles ketchup verkocht in Pennsylvania! Lees in dit boek hoe deze bekende en overheerlijke saus gemaakt wordt, met daarbij diverse variaties!! * ... de Blueberry muffins de bekendste gebakjes van Amerika zijn met daarin een van de weinige inheemse fruitsoorten van dit continent. Vandaag de dag produceert Amerika 25% van de verkochte bosbessen!! * ... de hotdog al sinds 1870 wordt verkocht?! Dit fameuze broodje wordt overal in de VS gegeten. De grootste hotdogfan is ongetwijfels Joey Chestnut, hij at 66 hotdogs in 12 minuten tijd!! * en nog veel meer....
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever