Gezond koken bij lactose-intolerantie

ISBN: 9789044730753

Auteurs: Simone Maus Britta-Marei Lanzenberger

Publicatiedatum: 25-10-2011

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Paperback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Deltas/Chantecler

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Als bij u de diagnose lactose-intolerantie - onverdraagzaamheid voor melksuiker - is gesteld, dan is een verandering van voeding voor de rest van uw leven noodzakelijk. Dat is echter gemakkelijker gezegd dan gedaan: melksuiker zit immers niet alleen in zuivelproducten, maar ook in veel kant-en-klare producten, kruidenmengsels en dranken. U wordt dus meteen beperkt in uw mogelijkheden en vanaf nu moet u de ingrediëntenlijsten op verpakkingen goed bestuderen... Deze gids met recepten, winkeltips en een levensmiddelenoverzicht maakt een lactosevrij leven eenvoudiger.- 99 nieuwe recepten die geen melksuiker bevatten en in de smaak zullen vallen bij uw gezin én uw gasten.- Antwoorden op de echt relevante vragen over lactosevrije voeding.- Praktische tips voor het boodschappen doen en buitenshuis eten - onderweg, bij vrienden of in een restaurant.- Extra: een overzicht van levensmiddelen die lactose bevatten, kunnen bevatten of gegarandeerd lactosevrij zijn.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever