Glutenvrij bakken
ISBN: 9789044730760
Auteurs: Christiane Schäfer Ellen Stemmer
Publicatiedatum: 25-10-2011
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Paperback
NUR: 443: Dieetboeken
Uitgever: Deltas/Chantecler
Hebt u coeliakie en mist u de geur van vers brood en broodjes bij het ontbijt? Verlangt u naar lekkere taarten en vlaaien bij de koffie en het dessert, naar koekjes en gebak op feestdagen? Vanaf nu kunt u opgelucht ademhalen en weer genieten van uw lievelingsgebak! In dit boek maakt u stap voor stap kennis met glutenvrije bakingrediënten en meelsoorten en hun toepassingen. In combinatie met praktische tips en zorgvuldig geteste recepten van onze experts kunt u weer met volle teugen genieten van wafels, chocoladecake, appeltaart, beignets, roomsoezen en hartig gebak, zoals pizza of quiche.
- 99 recepten voor iedere gelegenheid, waar ook uw familie en gasten van kunnen genieten.
- Een overzicht van bekende en minder bekende glutenvrije meelsoorten en bakingrediënten.
- Achtergrondkennis begrijpelijk uitgelegd: voedingssuggesties voor mensen met coeliakie om gezond en lekker te eten.
- 99 recepten voor iedere gelegenheid, waar ook uw familie en gasten van kunnen genieten.
- Een overzicht van bekende en minder bekende glutenvrije meelsoorten en bakingrediënten.
- Achtergrondkennis begrijpelijk uitgelegd: voedingssuggesties voor mensen met coeliakie om gezond en lekker te eten.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)