Het bio kookboek

ISBN: 9789044731842

Auteurs: Jean-Francois Mallet

Publicatiedatum: 25-10-2011

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 441: Basis kookboeken

Uitgever: Deltas/Chantecler

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Waarom is 'bio' beter? Omdat het goed is voor het milieu, goed voor onze gezondheid en goed voor de smaakpapillen!

Biologische groenten, fruit, vlees en gevogelte zien we tegenwoordig overal. In dit boek maakt u ook kennis met biologische granen, peulvruchten en een aantal biologische zuivelproducten en smaakmakers. Sommige ingrediënten zijn eeuwenoud maar in de vergetelheid geraakt, andere zijn bij iedereen bekend of juist heel… bijzonder. Allemaal zijn ze verrassend goed te gebruiken in de hedendaagse keuken. Parelgort, mungbonen, amarant, rijstemeel, alfalfa, wakame, zijden tofoe… zullen geen geheimen meer voor u hebben.

Met de recepten in dit boek kunt u al die biologische producten uitproberen en uzelf overtuigen: bouillon van kombu met groenten, salade van quinoa met gekonfijte sinaasappelschil en munt, kalfsfricassee met volkorenrijst, kerstomaatjes en parmezaan, citroentaartjes met maanzaad...
Binnenkort staat ook bij u thuis 'bio' op het menu!
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever