De beste recepten uit de hele wereld

ISBN: 9789044733778

Auteurs: Julie Andrieu

Publicatiedatum: 25-10-2012

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 441: Basis kookboeken

Uitgever: Deltas/Chantecler

Login voor het inkijkexemplaar

Lekker genieten van de beste gerechten uit de wereldkeuken

Thaise Tom Yam soep, Marokkaanse pastilla's, maffé met kip uit Senegal, chili con carne uit Mexico of arancini uit Italië. Laat je verleiden en verrassen door de 1001 verschillende smaken die de wereldkeuken rijk is.

In dit fantastische kookboek neemt Julie Andrieu, een van de rijzende culinaire sterren in Frankrijk, je mee op een verrukkelijke reis rond de wereld. Met haar aanstekelijke passie voor zowel reizen als koken beschrijft ze meer dan 150 van haar persoonlijke lievelingsgerechten die ze in alle windstreken verzamelde. Daarbij ligt de nadruk op eenvoudige recepten die iedereen kan maken met ingrediënten die gemakkelijk verkrijgbaar zijn. Dit alles op smaak gebracht met haar persoonlijke tips en suggesties. Van overheerlijke 'street & finger food' recepten voor een snelle hap of een feestje, tot uitgebreidere gerechten voor een origineel diner met familie of vrienden: maak je keuze en haal de wereld op je bord.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever