De beste recepten uit de hele wereld
ISBN: 9789044733778
Auteurs: Julie Andrieu
Publicatiedatum: 25-10-2012
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 441: Basis kookboeken
Uitgever: Deltas/Chantecler
Lekker genieten van de beste gerechten uit de wereldkeuken
Thaise Tom Yam soep, Marokkaanse pastilla's, maffé met kip uit Senegal, chili con carne uit Mexico of arancini uit Italië. Laat je verleiden en verrassen door de 1001 verschillende smaken die de wereldkeuken rijk is.
In dit fantastische kookboek neemt Julie Andrieu, een van de rijzende culinaire sterren in Frankrijk, je mee op een verrukkelijke reis rond de wereld. Met haar aanstekelijke passie voor zowel reizen als koken beschrijft ze meer dan 150 van haar persoonlijke lievelingsgerechten die ze in alle windstreken verzamelde. Daarbij ligt de nadruk op eenvoudige recepten die iedereen kan maken met ingrediënten die gemakkelijk verkrijgbaar zijn. Dit alles op smaak gebracht met haar persoonlijke tips en suggesties. Van overheerlijke 'street & finger food' recepten voor een snelle hap of een feestje, tot uitgebreidere gerechten voor een origineel diner met familie of vrienden: maak je keuze en haal de wereld op je bord.
Thaise Tom Yam soep, Marokkaanse pastilla's, maffé met kip uit Senegal, chili con carne uit Mexico of arancini uit Italië. Laat je verleiden en verrassen door de 1001 verschillende smaken die de wereldkeuken rijk is.
In dit fantastische kookboek neemt Julie Andrieu, een van de rijzende culinaire sterren in Frankrijk, je mee op een verrukkelijke reis rond de wereld. Met haar aanstekelijke passie voor zowel reizen als koken beschrijft ze meer dan 150 van haar persoonlijke lievelingsgerechten die ze in alle windstreken verzamelde. Daarbij ligt de nadruk op eenvoudige recepten die iedereen kan maken met ingrediënten die gemakkelijk verkrijgbaar zijn. Dit alles op smaak gebracht met haar persoonlijke tips en suggesties. Van overheerlijke 'street & finger food' recepten voor een snelle hap of een feestje, tot uitgebreidere gerechten voor een origineel diner met familie of vrienden: maak je keuze en haal de wereld op je bord.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)