Wild

ISBN: 9789044735291

Auteurs: Sabine von Imhoff

Publicatiedatum: 15-09-2012

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 441: Basis kookboeken

Uitgever: Deltas/Chantecler

Easy cookingHet wildseizoen is aangebroken! Maar gelukkig hoeft u niet zelf op jacht te gaan. Voor heerlijke wildgerechten en mals gebraad zijn de beste delen van hert, ree, everzwijn en wildgevogelte gewoon te koop. Lees waarop u moet letten bij de aankoop ervan en ontdek in meer dan 50 verfijnde recepten hoe u dit hoogwaardige vlees kunt gebruiken voor onder andere geurige reebouillon, smeuïge wildpaté, smaakvolle ragouts, gevuld wildgebraad, sappige everzwijnkoteletten of medaillons met een herfstig bijgerecht... Bovendien vindt u in dit boek tips over hoe u zelf een bout of rug kunt ontbenen, fond en saus kunt bereiden en bijpassende kruidenmarinades kunt maken.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever