Kooktechnieken

ISBN: 9789044739275

Auteurs: Claudia Lenz Claudia Bruckmann

Publicatiedatum: 23-09-2013

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Paperback

NUR: 441: Basis kookboeken

Uitgever: Deltas/Chantecler

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Het complete naslagwerk voor elke kok - Meer dan 1200 werkwijzen eenvoudig uitgelegd
In dit lijvige handboek vindt u meer dan 1200 werkwijzen die stap voor stap worden beschreven aan de hand van duidelijke foto's. De technieken voor de voorbereiding en verwerking van de ingrediƫnten zijn ondergebracht in verschillende hoofdstukken van A tot Z: groenten, fruit, eieren en zuivelproducten, vis en zeevruchten, vlees, gevogelte en wild, pasta en granen, kruiden en specerijen. Zo leest u onder andere hoe u artisjokken bereidt, de pitjes uit een granaatappel verwijdert, zalm fileert, oesters openmaakt en een wildbout lardeert... Bovendien bevat dit handboek een extra hoofdstuk waarin de bereiding van de belangrijkste fonds en sauzen wordt besproken.
Kortom, een keukenbijbel voor alle liefhebbers van de kookkunst!
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever