Basishandboek brood bakken
ISBN: 9789044742053
Auteurs: Cécile Decaux Guillaume Decaux
Publicatiedatum: 16-02-2015
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 441: Basis kookboeken
Uitgever: Deltas/Chantecler
Breng de geur van versgebakken brood in huis met de meer dan 80 verrukkelijke recepten voor de broodmachine
Wat de bakker kan, kunt u ook!
In dit boek vindt u heel veel recepten om de heerlijkste broden te bakken met uw broodbakmachine. Begin met de basisrecepten waarbij u de machine al het werk laat doen, van het kneden en rijzen tot het bakken. Als u al wat meer ervaring hebt, kunt u de verrassende variaties uitproberen: haal het deeg na het kneden of rijzen uit de machine en bewerk uw brood zelf verder om het daarna in de oven te bakken. Geur en smaak gegarandeerd!
De schrijfster laat u kennismaken met de wereld van de broodbakmachine! Haar recepten zijn getest door broodfans op het internet. Daardoor weet ze precies welke tips en adviezen handig zijn voor beginnende en ervaren broodbakkers. Bij elk recept staat de moeilijkheidsgraad, zodat u kunt kiezen of u het voorlopig bij een kaasbrood houdt, of binnenkort al zoete melkbroodjes of Engelse scones wilt proberen of dat u regelrecht de uitdaging aangaat met een krokant schildpadbrood of een verrassingsbrood!
Veel bakplezier!
Wat de bakker kan, kunt u ook!
In dit boek vindt u heel veel recepten om de heerlijkste broden te bakken met uw broodbakmachine. Begin met de basisrecepten waarbij u de machine al het werk laat doen, van het kneden en rijzen tot het bakken. Als u al wat meer ervaring hebt, kunt u de verrassende variaties uitproberen: haal het deeg na het kneden of rijzen uit de machine en bewerk uw brood zelf verder om het daarna in de oven te bakken. Geur en smaak gegarandeerd!
De schrijfster laat u kennismaken met de wereld van de broodbakmachine! Haar recepten zijn getest door broodfans op het internet. Daardoor weet ze precies welke tips en adviezen handig zijn voor beginnende en ervaren broodbakkers. Bij elk recept staat de moeilijkheidsgraad, zodat u kunt kiezen of u het voorlopig bij een kaasbrood houdt, of binnenkort al zoete melkbroodjes of Engelse scones wilt proberen of dat u regelrecht de uitdaging aangaat met een krokant schildpadbrood of een verrassingsbrood!
Veel bakplezier!
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)