Fruit en groenten inmaken

ISBN: 9789044742992

Auteurs: Ulla Karlstrom Cecilia Lundin

Publicatiedatum: 15-06-2015

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 449: Inmaken en conserveren

Uitgever: Deltas/Chantecler

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Door verse vruchten en groenten op de juiste manier te conserveren kunt u het hele jaar door genieten van lekkers uit de voorraadkast! Maar hoe begint u eraan? Hoeveel suiker moet er in jam? Hoelang kunt u in azijn ingelegde groente bewaren? Hoe werken melkzuurbacteriƫn optimaal? Dit boek frist de kennis van onze voorouders over inmaakmethoden op. U leest hoe u fruit en groenten kunt drogen, kunt inleggen in olie of azijn, hoe u jam, siroop, chutney of gelei maakt. Ga aan de slag en vul uw kast met heel veel lekkers, zoals rodebessengelei, frambozenjam, gepekelde augurken, pompoenchutney, appelmoes, aardbeiensiroop, pruimen in cognac, pickles van zomergroente, peren in siroop... Proef de heerlijke smaak van zelfbereide conserven!
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever