Heerlijk bakken zonder gluten of melk

ISBN: 9789044743104

Auteurs: Alice Laffont Laure Laffont Jean Pommier Philippe Rapaport

Publicatiedatum: 28-02-2015

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Paperback

NUR: 443: Dieetboeken

Uitgever: Deltas/Chantecler

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Mensen met een gluten- of lactose-intolerantie denken vaak dat ze niet meer mogen smullen van gebak en taart. Als u zelf iets wilt bakken is er immers in de meeste recepten altijd wel een ingrediënt dat u niet mag eten.
In dit boek vindt u meer dan 40 recepten voor verleidelijke nagerechten zonder gluten of melk. Dankzij de zorgvuldig uitgekozen vervangingsproducten blijven de structuur en de smaak van de klassieke desserts bewaard. Tarte tatin, marmercake, appeltaart en crème brûlée kunt u immers ook maken met producten als rijstmeel, kastanjemeel, sojayoghurt en kokosmelk. Dankzij een eenvoudig overzicht van alle vervangingsproducten, en waar u ze kunt kopen, kunt u meteen aan de slag. Kortom, met dit boek zult u het plezier van bakken opnieuw ontdekken en weer volop kunnen genieten van de heerlijkste nagerechten.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever