Het ultieme low carb kookboek
ISBN: 9789044746006
Auteurs: Jane Faerber
Publicatiedatum: 15-10-2016
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 443: Dieetboeken
Uitgever: Deltas/Chantecler | Imprint: Zuid-Nederlandse Uitgeverij N.V. / Centrale Uitgeverij
LOW CARB, HIGH FAT = minder koolhydraten en meer vet
Dat koolhydraten ons sloom en dik maken, weten we al langer. Maar dat vet ons niet vet, maar gelukkig en gezond maakt, dat is nieuw! Daardoor zit je met de 'low carb, high fat'-methode beter in je vel en val je blijvend af. Door koolhydraten uit je voeding te schrappen verlies je immers snel gewicht, en het eten van meer gezonde, natuurlijke vetten geeft je langer een verzadigd gevoel, waardoor je niet meer naar zoete tussendoortjes grijpt.
'Low carb, high fat'-voeding kent in de Scandinavische landen een grote populariteit en heeft zich daar bewezen als gezonde levensstijl. Hoe de methode werkt en waarom vet alles behalve slecht is, wordt in dit boek duidelijk uitgelegd door Jane Faerber, een bekend foodblogster en autoriteit op het gebied van LCHF in Denemarken. De vele tips zullen je helpen om dit nieuwe voedingspatroon geleidelijk in te voeren in je dagelijks leven.
Met de fantastische recepten in dit boek kun je bovendien meteen van start gaan! Ontdek de LCHF-versies van pizza, burgers en quiche, maar ook bijzondere gerechten als kipfilet in romige pindasaus of zalm met een laagje feta. Als dessert zijn er gezonde brownies met paranoten of panna cotta met mangogelei... om heerlijk van te genieten zonder schuldgevoel!
Dat koolhydraten ons sloom en dik maken, weten we al langer. Maar dat vet ons niet vet, maar gelukkig en gezond maakt, dat is nieuw! Daardoor zit je met de 'low carb, high fat'-methode beter in je vel en val je blijvend af. Door koolhydraten uit je voeding te schrappen verlies je immers snel gewicht, en het eten van meer gezonde, natuurlijke vetten geeft je langer een verzadigd gevoel, waardoor je niet meer naar zoete tussendoortjes grijpt.
'Low carb, high fat'-voeding kent in de Scandinavische landen een grote populariteit en heeft zich daar bewezen als gezonde levensstijl. Hoe de methode werkt en waarom vet alles behalve slecht is, wordt in dit boek duidelijk uitgelegd door Jane Faerber, een bekend foodblogster en autoriteit op het gebied van LCHF in Denemarken. De vele tips zullen je helpen om dit nieuwe voedingspatroon geleidelijk in te voeren in je dagelijks leven.
Met de fantastische recepten in dit boek kun je bovendien meteen van start gaan! Ontdek de LCHF-versies van pizza, burgers en quiche, maar ook bijzondere gerechten als kipfilet in romige pindasaus of zalm met een laagje feta. Als dessert zijn er gezonde brownies met paranoten of panna cotta met mangogelei... om heerlijk van te genieten zonder schuldgevoel!
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)