Glutenvrij koken en bakken
ISBN: 9789044746815
Auteurs: Christiane Schafer Sandra Strehle
Publicatiedatum: 15-03-2017
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 443: Dieetboeken
Uitgever: Deltas/Chantecler
WANNEER GLUTEN TABOE ZIJN
Het is niet makkelijk om lekkere en originele recepten zonder gluten te vinden. Dit boek wil daar verandering in brengen door je te laten zien hoe je zonder beperkingen de heerlijkste gerechten op tafel tovert. Een stevig ontbijt, een frisse salade, een feestelijk vlees- of visgerecht of liever iets vegetarisch? In dit boek vind je recepten voor elk moment van de dag, waar je ook maar zin in hebt. Geniet van een zachte kalfsrollade of mediterrane gnocchi en laat je bakkunsten los op glutenvrij brood en gebak. Glutenvrij eten was nog nooit zo lekker en eenvoudig!
Het is niet makkelijk om lekkere en originele recepten zonder gluten te vinden. Dit boek wil daar verandering in brengen door je te laten zien hoe je zonder beperkingen de heerlijkste gerechten op tafel tovert. Een stevig ontbijt, een frisse salade, een feestelijk vlees- of visgerecht of liever iets vegetarisch? In dit boek vind je recepten voor elk moment van de dag, waar je ook maar zin in hebt. Geniet van een zachte kalfsrollade of mediterrane gnocchi en laat je bakkunsten los op glutenvrij brood en gebak. Glutenvrij eten was nog nooit zo lekker en eenvoudig!
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)