Glutenvrij koken en bakken

ISBN: 9789044746815

Auteurs: Christiane Schafer Sandra Strehle

Publicatiedatum: 15-03-2017

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 443: Dieetboeken

Uitgever: Deltas/Chantecler

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

WANNEER GLUTEN TABOE ZIJN

Het is niet makkelijk om lekkere en originele recepten zonder gluten te vinden. Dit boek wil daar verandering in brengen door je te laten zien hoe je zonder beperkingen de heerlijkste gerechten op tafel tovert. Een stevig ontbijt, een frisse salade, een feestelijk vlees- of visgerecht of liever iets vegetarisch? In dit boek vind je recepten voor elk moment van de dag, waar je ook maar zin in hebt. Geniet van een zachte kalfsrollade of mediterrane gnocchi en laat je bakkunsten los op glutenvrij brood en gebak. Glutenvrij eten was nog nooit zo lekker en eenvoudig!
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever