Inmaken & fermenteren

ISBN: 9789044749212

Auteurs: Petra Casparek

Publicatiedatum: 25-10-2017

Publicatiestatus: actief

Publicatievorm: Hardback

NUR: 449: Inmaken en conserveren

Uitgever: Deltas/Chantecler | Imprint: Deltas/Chantecler

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Inmaken en fermenteren. Genieten van kleurrijke schatten uit de voorraad!
Experimenteer met inheemse groenten en fruit als die op hun lekkerst zijn! Ontdek nieuwe en vergeten smaakwerelden en geniet het hele jaar van zelfgemaakte producten! Ingelegde komkommer, gefermenteerde kool en kimchi, perziken met rozemarijn en gedroogde appelringen uit de eigen keuken zijn nergens mee te vergelijken en goed voor de gezondheid.

Alles om mee te beginnen...
... basiskennis over inleggen, inmaken, fermenteren en drogen, stap voor stap uitgelegd. Daarnaast nuttige tips en keukentrucs en een overzichtelijke seizoenkalender.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever