Bouillons en soepen
ISBN: 9789044750638
Auteurs: Pavel SKORKA
Publicatiedatum: 30-04-2018
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Deltas/Chantecler
Bouillons zijn heerlijk verwarmend, geurig en gezond voor lichaam en geest. Ze vormen de basis van soepen, sauzen en stoofschotels en zitten boordevol voedingsstoffen. Maar hoe maak je nu een echt goede bouillon? Met veel liefde, een beetje tijd, de beste ingrediënten en een goed recept!Klassieke runder- of kippenbouillon, wildbouillon, minestrone, bisque d'homard, Thaise Phò Bò, cock-a-leekie... in dit boek vind je de belangrijkste bouillons en heerlijke soeprecepten uit de hele wereld. Je krijgt ook ideeën om het aroma van je soep te verfijnen, bijvoorbeeld met olie of specerijen, en iets extra's toe te voegen zoals vermicelli of croutons. Kortom, lekkere inspiratie voor wie graag wil genieten van een pure, gezonde bouillon!
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)