Het complete brood bakboek
ISBN: 9789044763041
Auteurs: Eric Kayser
Publicatiedatum: 15-10-2022
Publicatiestatus: actief
Publicatievorm: Hardback
NUR: 441: Basis kookboeken
Uitgever: Deltas/Chantecler
Het complete broodbakboek! Herontdek de heerlijke smaak van brood in 50 authentieke recepten.Tarwe-, rogge- of griesmeelbrood, brood met kastanjes, kaas of vijgen, bao bao buns, focaccia, naan, brioche of chocoladebroodjes… in dit boek vind je de beste traditionele, creatieve en internationale bereidingen! Welke ingrediënten en materialen heb je nodig? Hoe maak je zuurdesem? Hoe kan je veelgemaakte fouten voorkomen? Met de stap-voor-stapinstructies en duidelijke foto's wordt het kinderspel om je eigen ambachtelijk en gezond brood te bakken!Éric Kayser is een ambachtelijke bakker met internationale faam. Hij werd geboren in een bakkersfamilie en kreeg de liefde voor brood al op jonge leeftijd mee. Vandaag heeft hij meer dan 200 bakkerijen over de hele wereld.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)