Heerlijke quiches en taarten bakken

ISBN: 9789044763577

Auteurs:

Publicatiedatum: 15-02-2023

Publicatiestatus: actief

Publicatievorm: Hardback

NUR: 441: Basis kookboeken

Uitgever: Deltas/Chantecler

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Hartig of zoet, knapperig of smeuïg, glutenvrij of traditioneel, in dit boek vindt elke foodie een taart of quiche naar zijn smaak. Bak klassiekers zoals quiche lorraine, flammkuchen of tarte tatin, en ontdek originele recepten met verrassende combinaties. Wat dacht je van groentetaart met butternut, gekonfijte rode ui en verse geitenkaas, een vegan quiche met champignons, kastanjes en tofu of een chocoladetaart met geroosterde boekweit en cacaonibs? Émilie Franzo is culinair fotografe en styliste. Daarnaast deelt ze makkelijke en originele recepten op haar blog Plus une miette dans l'assiette en is ze de auteur van verschillende kookboeken.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever