Het lekkerste ramen kookboek

ISBN: 9789044766592

Auteurs:

Publicatiedatum: 15-09-2024

Publicatiestatus: actief

Publicatievorm: Hardback

NUR: 442: Keuken per land en streek

Uitgever: Deltas/Chantecler

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Wie wil genieten van de populaire Japanse noedelsoep hoeft voortaan niet meer uit eten. Want dit trendy ramen-kookboek biedt massa’s inspiratie om zelf aan de slag te gaan: van het maken van noedels, bouillon en toppings tot het samenstellen van een goedgevulde kom! Soba of udon, pittige rayu-saus, gemarineerde eieren, bouillons, maar ook shio-ramen, tsukemen shoyu, tonkotsu-ramen of udon met garnalen… met dit kookboek tover je telkens weer authentieke en overheerlijke ramen op tafel. Het perfecte cadeau voor hobbykoks die houden van de Aziatische keuken!
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever