Heerlijk koken met paddenstoelen

ISBN: 9789044769227

Auteurs: Émilie Franzio

Publicatiedatum: 15-09-2025

Publicatiestatus: actief

Publicatievorm: Hardback

NUR: 441: Basis kookboeken

Uitgever: Deltas/Chantecler |

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Ontdek de verrassende wereld van eetbare paddenstoelen! Met dit boek leer je hoe je ze schoonmaakt, bereidt, bewaart én verwerkt in de lekkerste gerechten. Wat denk je van focaccia met oesterzwammen, linguine met kastanjechampignons, koolvis met asperges en morieljes, portobello's met pepersaus, soba-ramen met shiitake of een burger van pulled oesterzwammen? De paddenstoelenfamilie trakteert je op een rijk palet aan smaken, geuren en texturen. Hier maak je kennis met allerlei soorten: van champignons en eekhoorntjesbrood tot oesterzwammen, cantharellen, enoki's en truffels.Geniet van deze smaakvolle ontdekkingsreis met paddenstoelen in de hoofdrol! Émilie Franzo is culinair fotografe en styliste. Daarnaast deelt ze makkelijke en originele recepten op haar blog Plus une miette dans l'assiette en is ze de auteur van verschillende kookboeken.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever