Heerlijk koken met paddenstoelen
ISBN: 9789044769227
Auteurs: Émilie Franzio
Publicatiedatum: 15-09-2025
Publicatiestatus: actief
Publicatievorm: Hardback
NUR: 441: Basis kookboeken
Uitgever: Deltas/Chantecler |
Ontdek de verrassende wereld van eetbare paddenstoelen! Met dit boek leer je hoe je ze schoonmaakt, bereidt, bewaart én verwerkt in de lekkerste gerechten. Wat denk je van focaccia met oesterzwammen, linguine met kastanjechampignons, koolvis met asperges en morieljes, portobello's met pepersaus, soba-ramen met shiitake of een burger van pulled oesterzwammen?
De paddenstoelenfamilie trakteert je op een rijk palet aan smaken, geuren en texturen. Hier maak je kennis met allerlei soorten: van champignons en eekhoorntjesbrood tot oesterzwammen, cantharellen, enoki's en truffels.Geniet van deze smaakvolle ontdekkingsreis met paddenstoelen in de hoofdrol!
Émilie Franzo is culinair fotografe en styliste. Daarnaast deelt ze makkelijke en originele recepten op haar blog Plus une miette dans l'assiette en is ze de auteur van verschillende kookboeken.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)