Zuurdesembrood

ISBN: 9789045201184

Auteurs: Martin Johansson

Publicatiedatum: 05-10-2012

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Karakter Uitgevers BV

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Puur, ambachtelijk, ovenheerlijk!

Zuurdesembrood is erg gezond, smakelijk en licht verteerbaar. Het heeft vaak een voller aroma dan 'normale' broden, blijft langer vers en is heel divers in zijn toepassingen. Én het succes van bijvoorbeeld het Vlaams Broodhuys bewijst dat steeds meer mensen zuurdesembrood prefereren boven het 'normaal' brood

Brood bakken met zuurdesem is net zo eenvoudig als het bakken van een 'normaal' brood en toch lijkt het voor de meeste mensen een groot mysterie te zijn.
Zuurdesembrood is een nuttig en praktisch bakboek voor iedereen die zelf de kunst van het bakken met zuurdesem onder de knie wil krijgen.
Zuurdesembrood leert je hoe je een goed zuurdesemdeeg moet maken en hoe je het kunt 'voeden', geeft je advies over het bakken en talloze tips voor de lekkerste broden, broodjes, pizza's, stokbroden en crackers.


Martin Johansson is bakker en de man achter het prijswinnend Zweeds blog Pain de Martin. Zijn boek Zuurdesembrood heeft in Zweden voor een ware revolutie op brood-gebied gezorgd.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever