Vlees

ISBN: 9789045201443

Auteurs: James Peterson

Publicatiedatum: 15-05-2012

Publicatiestatus: unspec

Publicatievorm: Hardback

NUR: 441: Basis kookboeken

Uitgever: Karakter Uitgevers BV

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Een nieuwe loot aan de culinaire stam van James Peterson!

Hij gaf antwoord op ruim 400 keukenvragen...
Hij leerde ons koken...
Hij leerde ons bakken...

En nu leert James Peterson ons vlees, wild en gevogelte bereiden.

In Vlees gaat James Peterson verder met de culinaire educatie van zijn Nederlandse en Vlaamse fanbasis. Wederom laat hij door middel van honderden stap-voor-stap foto's zien hoe de meest ingewikkelde gerechten te maken zijn. Of het nu gaat om grote braadstukken, het zelf maken van worstjes, het portioneren van gevogelte, het bereiden van terrines, patés en pasteien, het knopen van een rollade of het bakken van dé perfecte biefstuk, James Peterson leert het je allemaal.

*ruim 200 recepten en technieken
*ruim 500 stap-voor-stap foto's

[auteursfoto toevoegen (heb je al)]
JAMES PETERSON is een bekroond culinair auteur, kookboekenschrijver, fotograaf en kookdocent. Peterson heeft twintig jaar kookervaring en gaf les aan Peter Kump's New York Cooking School en aan het French Culinary Institute. Inmiddels heeft hij dertien boeken geschreven. Zijn recepten en artikelen verschijnen al vijftien jaar in Amerikaanse kranten en tijdschriften. Sinds hij heeft leren fotograferen, maakt hij zelf de foto's voor zijn boeken. James Peterson kookt, schrijft en fotografeert vanuit Brooklyn, New York.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever