Wild

ISBN: 9789045206738

Auteurs: Harald Russel

Publicatiedatum: 16-09-2013

Publicatiestatus: unspec

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Karakter Uitgevers BV

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Uitgeroepen tot beste kookboek 2013 tijdens EAT! Berlin

Een volledig en inspirerend overzicht van de wildkeuken!

Als het wildseizoen start, veranderen de menukaarten in de restaurants en maken de heerlijkste wildgerechten hun herintreden. Met het boek Wild van Harald Rüssel worden deze heerlijke gerechten nu ook thuis maakbaar.

De meer dan honderd beproefde en eenvoudig te volgen recepten van professionele chef-kok en fervent jager Harald Rüssel richten zich voornamelijk op de bereiding van het vlees. Ze worden aangevuld met een uitgebreide collectie van bijgerechten en basisrecepten die kunnen worden gecombineerd naar wens en smaak.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever