Ei, de beste recepten

ISBN: 9789045209814

Auteurs: Blanche Vaughan

Publicatiedatum: 02-06-2015

Publicatiestatus: unspec

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Karakter Uitgevers BV

Login voor het inkijkexemplaar

Prachtig uitgegeven kookboek. Eyecatcher met recepten voor alle momenten van de dag.

Waar zouden we zijn zonder dit mooie product? Zijn veelzijdigheid maakt het ei onmisbaar in gerechten uit de hele wereld. We eten eieren in zo veel verschillende gerechten en op zo veel verschillende momenten: als ontbijt, gekookt, gebakken of gepocheerd, bij de lunch in een salade, als ingrediƫnt van cake of koekjes bij de thee en in diverse vormen bij het avondmaal.
Eieren zijn onmisbaar in de keuken. Ei, van Blanche Vaughan, is door zijn bijzondere vorm een heel spannende uitgave. En zal zeker opvallen!
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever