Peru - Hét kookboek

ISBN: 9789045209937

Auteurs: Gastón Acurio

Publicatiedatum: 25-09-2015

Publicatiestatus: unspec

Publicatievorm: Hardback

NUR: 442: Keuken per land en streek

Uitgever: Karakter Uitgevers BV

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Genomineerd voor Kookboek van het Jaar 2015

Het alomvattende kookboek van de Peruaanse keuken


Met dit prachtige uitgevoerde, chique kookboek kan iedereen de Peruaanse keuken in huis halen en kennismaken met de gerechten die de Peruanen thuis en in lokale restaurants eten.

De Peruaanse keuken is een van de meest innovatieve en smaakvolle keukens ter wereld. Chef-koks en media van over de hele wereld prijzen de kookkunst van Peruanen de hemel in. De Peruaanse cuisine is net zo rijk en verfijnd als haar ingrediënten en kent invloeden van over de hele wereld, van Spaans en Indiaans tot Afrikaans en Aziatisch.

Peru bevat een gevarieerd scala aan recepten. Van de bekende klassiekers als quinoa, ceviche (rauwe gemarineerde vis) en lomo saltado (gemarineerd sirloinvlees) tot minder bekende gerechten als frejol colado (Peruaanse bonenpudding) en chanfainita (stoofschotel van runderlong).

Gastón Acurio is een Peruaanse kok en kookboekenauteur, en de specialist op dit gebied. Hij heeft internationaal de Peruaanse keuken op de kaart gezet. Acurio is eigenaar van 44 restaurants en heeft in Peru een eigen tv-programma.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever