Sous vide
ISBN: 9789045212364
Auteurs: Thomas Keller Jonathan Benno Corey Lee Sebastien Rouxel Susie Heller Michael Ruhlman Amy Vogler
Publicatiedatum: 15-11-2017
Publicatiestatus: unspec
Publicatievorm: Paperback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Karakter Uitgevers BV
Wereldwijd het beste boek over sous-vide koken, geschreven door 3-sterrenchef Thomas Keller.Topchef Thomas Keller ontsluiert in zijn prachtige boek Sous-vide de geheimen van het koken onder druk. Deze manier van koken, waarbij smaken en texturen optimaal bewaard blijven, is nu ook bereikbaar voor de enthousiaste amateurkok. Door vlees, vis en groente te vacumeren en vervolgens op een constante temperatuur te laten garen, kun je resultaten bereiken die voorheen niet mogelijk waren. Zelfs het taaiste stuk vlees wordt op deze manier mals en culinair aantrekkelijk!
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)