Sous vide

ISBN: 9789045212364

Auteurs: Thomas Keller Jonathan Benno Corey Lee Sebastien Rouxel Susie Heller Michael Ruhlman Amy Vogler

Publicatiedatum: 15-11-2017

Publicatiestatus: unspec

Publicatievorm: Paperback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Karakter Uitgevers BV

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Wereldwijd het beste boek over sous-vide koken, geschreven door 3-sterrenchef Thomas Keller.Topchef Thomas Keller ontsluiert in zijn prachtige boek Sous-vide de geheimen van het koken onder druk. Deze manier van koken, waarbij smaken en texturen optimaal bewaard blijven, is nu ook bereikbaar voor de enthousiaste amateurkok. Door vlees, vis en groente te vacumeren en vervolgens op een constante temperatuur te laten garen, kun je resultaten bereiken die voorheen niet mogelijk waren. Zelfs het taaiste stuk vlees wordt op deze manier mals en culinair aantrekkelijk!
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever