Smaakvrienden
ISBN: 9789045212968
Auteurs: Angélique Schmeinck
Publicatiedatum: 08-11-2017
Publicatiestatus: unspec
Publicatievorm: Hardback
NUR: 441: Basis kookboeken
Uitgever: Karakter Uitgevers BV
Het beste van Smaakvrienden Groenten en Smaakvrienden Fruit gebundeld en ververst
Of je nu foodie, food professional, topchef of enthousiaste amateurkok bent: er is altijd gelegenheid om nieuwe smaakvrienden te ontmoeten. Angélique Schmeinck daagt je uit om met dit boek dwars door je eigen culinaire grenzen heen te breken. Bereid je voor op een smaakavontuur zoals je nog nooit hebt geproefd!
Wat maakt een echt goed gerecht, en wat houdt een goed gerecht echt? Dat zijn natuurlijk de beste ingrediënten, maar vooral hun onderlinge vriendschappen waarin ze elkaar wederzijds versterken. Neem nou de tomaat. Iedereen weet dat die al jaren dikke vrienden is met mozzarella, basilicum en olijfolie. De appel is al net zo verknocht aan bleekselderij, noten en rozijnen. Toch zijn er talloze ingrediënten en bereidingen waarvan minder bekend is dat ze hechte vriendschapsbanden met elkaar onderhouden. In deze nieuwe uitgave van Smaakvrienden zijn al deze relaties door culinaire mindmaps helder in kaart gebracht, met de populairste groenten en fruit als vertrekpunt.
Met Smaakvrienden heb je smaak en inspiratie letterlijk voor ogen. Hoe handig is het als je direct ziet wat je vandaag op tafel kunt zetten, waarbij de beste match aan ingrediënten en bereidingen glashelder en aantrekkelijk in beeld gebracht? Lef en je eigen smaakoordeel worden je belangrijkste keukengerei, want recepten zijn niet meer nodig met de inspirerende smaakcombinaties van Smaakvrienden. Stap binnen in de creatieve culinaire wereld van meesterkok Angélique Schmeinck!
Voor Angélique Schmeinck is koken altijd meer dan de keuken: ze schrijft, presenteert, experimenteert, creëert, fotografeert en inspireert om de grenzen van het culinaire te overstijgen. Met haar boeken, kookprogramma's, eetbare schilderijen, luchtballonrestaurant en culinaire galerie verdiept ze haar culisofie, waarin kunst en ambacht samensmelten tot de meest verbluffende gerechten en de smakelijkste inspiraties.
Of je nu foodie, food professional, topchef of enthousiaste amateurkok bent: er is altijd gelegenheid om nieuwe smaakvrienden te ontmoeten. Angélique Schmeinck daagt je uit om met dit boek dwars door je eigen culinaire grenzen heen te breken. Bereid je voor op een smaakavontuur zoals je nog nooit hebt geproefd!
Wat maakt een echt goed gerecht, en wat houdt een goed gerecht echt? Dat zijn natuurlijk de beste ingrediënten, maar vooral hun onderlinge vriendschappen waarin ze elkaar wederzijds versterken. Neem nou de tomaat. Iedereen weet dat die al jaren dikke vrienden is met mozzarella, basilicum en olijfolie. De appel is al net zo verknocht aan bleekselderij, noten en rozijnen. Toch zijn er talloze ingrediënten en bereidingen waarvan minder bekend is dat ze hechte vriendschapsbanden met elkaar onderhouden. In deze nieuwe uitgave van Smaakvrienden zijn al deze relaties door culinaire mindmaps helder in kaart gebracht, met de populairste groenten en fruit als vertrekpunt.
Met Smaakvrienden heb je smaak en inspiratie letterlijk voor ogen. Hoe handig is het als je direct ziet wat je vandaag op tafel kunt zetten, waarbij de beste match aan ingrediënten en bereidingen glashelder en aantrekkelijk in beeld gebracht? Lef en je eigen smaakoordeel worden je belangrijkste keukengerei, want recepten zijn niet meer nodig met de inspirerende smaakcombinaties van Smaakvrienden. Stap binnen in de creatieve culinaire wereld van meesterkok Angélique Schmeinck!
Voor Angélique Schmeinck is koken altijd meer dan de keuken: ze schrijft, presenteert, experimenteert, creëert, fotografeert en inspireert om de grenzen van het culinaire te overstijgen. Met haar boeken, kookprogramma's, eetbare schilderijen, luchtballonrestaurant en culinaire galerie verdiept ze haar culisofie, waarin kunst en ambacht samensmelten tot de meest verbluffende gerechten en de smakelijkste inspiraties.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)